Programma


NUENEN 2018.....  LET OP DIT IS VOORBIJ   

'naar de natuur'  drie dagen tekenen en schilderen en een boek maken !!   

ma 25 juni - di 26 juni - wo 27 juni( 10.15 -16.00 uur) 2018

In het weidse landschap van Nuenen liggen de tuinen van DE WALBURG, een groen paradijs, waar we drie dagen gaan tekenen en schilderen. Het is een heerlijke plek. De grote afwisseling van bloemen en planten, maar ook de verschillende sferen die er te vinden zijn, zorgen voor een rijk spel aan vormen, kleuren en texturen.

Het accent ligt dit jaar op het tekenen. We werken met gemengde technieken ( verf- inkt- krijt en allerlei tekenmaterialen).Zo kun je je in de tuinen gemakkelijk verplaatsen en tevens verschillende manieren uitproberen om iets weer te geven.
Mocht het regenen, dan kunnen we in de kas terecht.

Aan het einde van de derde dag binden we de gemaakte tekeningen met ringen op een eenvoudige manier tot een boek. Een boek dat je weer kunt openmaken, zodat je de rest van de zomer daarin verder kunt werken en zelfs pagina's kunt toevoegen.
Als je geen boek wil maken...werk je gewoon op losse vellen. 

Bij het uitleggen van het programma aan het begin van elke dag laten we voorbeelden zien van het werk van kunstenaars uit alle tijden. De opdrachten die we geven stimuleren je om je eigen spoor te vinden. Binnen het programma is er veel aandacht voor individuele begeleiding en aan het einde van de dag bekijken we gezamenlijk het werk dat gemaakt is.

Beginners en gevorderden zijn welkom.

Inschrijving

Als je informatie wil..stuur dan een mailtje naar truipunt@on.nl